Cesar’s se vratio u Sarajevo

Od srijede, 22. maja, od 17 časova bosanskohercegovački muškarci imat će novo mjesto u kojem će pod budnim okom stilista moći odabrati najbolju odjeću i modne dodatke poznatog turskog branda Cesar’s. 

Sarajevski centar Importanne nova je adresa poznatog branda turske kuće Elpa, koja je vlasnik brandova Cesar’s, Elpa i Deza. Na preko dvije stotine kvadratnih metara prostora, muškarci sa stilom moći će se obući od glave do pete i to doslovno. Na raspolaganju su odijela, košulje, cipele te casual dio kolekcije.

Cesar’s ovim putem poziva svoje nekadašnje kupce, a i one koji će tek to da postanu, da ga opet posjete informirajući ih pri tome da je trgovina u Importanneu jedina ovlaštena za prodaju odjeće marke Cesar’s. Trgovine u Mostaru i Banjoj Luci te trgovina u Zenici nelegalno koriste njihovo ime. Postupak je pokrenut, te se nadamo brzom rješavanju kako se više kupci ne bi obmanjivali, poručuju iz ove modne kuće..

Cesar’s je spremio posebnu ponudu za maturante, a sve muškarce, kao i njihove ljepše polovine koje ih žele počastiti, obavještavaju da će prvih sedam dana cijene na kompletnu ponudu biti snižene za 30 posto.

Ono po čemu je, osim po kvalitetu, prepoznatljiv brand Cesar’s jeste i da će muškarci imati priliku uživati u jedinstvenom konceptu i načinu kupovine kojeg čine potpuno intiman i odvojen VIP prostor, personal shopper, osoba koja će im pomoći da sve njihove ideje po pitanju savršenog stajlinga budu ispunjene i provedene u djelo. Na čelu Cesar’sa, isključivo muškoga branda, nalazi se, nimalo čudno, jedna žena – Marina Fazlagić. Jer žene znaju šta muškarci žele

3285 views