Ekskluzivni koncert Massima u Lisinskom 10. decembra

Najnagrađivaniji hrvatski pjevač 10. decembra u dvorani Lisinski održava ekskluzivni koncert za 500 gledatelja u dvorani i ko zna koliko još onih koji će koncert moći pratiti virtualno.

Naime, Music Time u suradnji sa Aquarius Recordsom i Entriom predstavlja prvi koncert popularne muzike koji će se održati na dvije platforme – u stvarnom i virtualnom svijetu. U prodaju će biti puštene ulaznice za spektakl u Lisinskom, a jednako atraktivan show bit će dostupan i svima koji neće biti u prilici fizički doći na koncert. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se da publika kod kuće sudjeluje u još neviđenom spektaklu.

Danas je u prodaju pušten ograničen kontingent od samo 500 sjedećih ulaznica s kojima gledatelji mogu prisustvovati spektaklu u Lisinskom. Ulaznice za virtualni koncert u prodaju kreću 20. ovog mjeseca.

Virtualne ulaznice omogućit će svima koji neće moći doći u Lisinski da provedu nezaboravnu večer u vlastitom aranžmanu – u pidžami, s porodicom, sami ili kućnim ljubimcem.

Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svijetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu glazbu možemo približiti široj publici – rekao je Massimo.

Ulaznice za fizički i virtualni koncert su dostupne preko sustava Entrio, s tim da ulaznice za sjedeća mjesta u dvorani možete potražiti i na blagajni koncertne dvorane Lisinski.

Virtualnom koncertu, dakle, možete pristupiti iz svih dijelova svijeta. Ulaznicu kupujete na www.entrio.hr – sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj. Po završetku kupovine, na mail vam stiže link, odnosno poveznica za direktno uključenje u virtualni koncert. Jednim klikom spajate se u live prijenos – ulaz na koncert nikada nije bio brži.

1025 views