PhoneSoap 3 – Dezinfektor i punjač za telefone – idealan poklon za tech ovisnike

Pandemija s kojom živimo već duže od godinu dana, nametnula nam je nova pravila i navela nas da brinemo o stvarima o kojima do jučer gotovo nismo ni razmišljali.

Da, znali smo i ranije da su naši mobilni telefoni, ključevi i kreditne kartice pravo leglo virusa i bakterija i da su, sudeći prema istraživanjima, prljaviji od toaleta. Ipak, koliko do jučer, nisu bili, kao danas, po život opasni.

Na našim se telefonima nalaze sve bakterije koje dodirnemo tokom dana. Čuvamo ih uglavnom na toplim i tamnim mjestima poput torbica i džepova, ostavljajući bakterije da se razmnožavaju i rastu. Oni su treća ruka koju nikad ne peremo. Redovna upotreba PhoneSoapa pomoći će u uništavanju klica i izbjegavanju bolesti koju one mogu izazvati. Osim toga, uređaj je prava fora.

PhoneSoap 3 je prvi UV-C dezinfektor i punjač za mobilne telefone. U samom uređaju nalaze se dvije mikrobiološke UV-C sijalice koje su prošle sva testiranja prije negoli su odobrene kao oružje koje u potpunosti čisti cijeli vaš telefon, ubijajući 99,99% svih bakterija i klica. Pored toga, jedinica nudi jedan USB port i jedan USB-C port za punjenje.

Američko tržište je naprosto poludjelo za ovom spravicom u koju može stati i preko koje se može puniti bilo koji telefon, uključujući veće modele poput iPhonea 8+ i Galaxy S10 +. USB i USB-C portovi na stražnjoj strani uređaja nude univerzalno punjenje za sve modele. Telefon svakako punite sigurno svake večeri, usput ga možete i dezinficirati.

Ponavljamo, PhoneSoap 3 stvoren je s ciljem da očisti naše telefone, ali bez ikakvih problema, očistit će sve što u njega može stati – pametni sat, slušalice, ključeve. Pa, šta god.

I da, cijena. Uređaj na Amazonu košta 80 dolara uvećano za cijenu dostave.

788 views