Popularni Suba model u kampanji poznatog brenda Cataleya Sport Line

Foto: Filip BRALA

Hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Subašić nije samo vrhunski golman, nego i talentirani maneken. U modelima nove kolekcije Cataleya Spot Linea spojio je dva ‘kluba’ koja su u finalu Svjetskog prvenstva imala najviše svojih igrača – Zadar i Cataleya. Naime, od samog osnutka modni brend Cataleya omiljen je među hrvatskim reprezentativcima, pa ga, osim Subašića, rado nose Ivan Perišić, Ivan Rakitić i Dominik Livaković, ali i svjetske nogometne zvijezde. U Parizu Cataleyu nosi najbolji mladi nogometaš SP-a Kylian Mbappe, a Madriđani će ga moći vidjeti na njegovom suigraču iz reprezentacije Thomasu Lemaru.

Tokom snimanja za najnoviju kampanju pod nazivom “……” na ulicama njegovog rodnog Zadra, maneken Suba primao je čestitke brojnih prolaznika, ne samo zbog svjetskog srebra, već i zbog odjevne kombinacije koja je pobudila velik interes među hrvatskim muškarcima.

Cataleya je hrvatski modni brend koji su prije dvije godine pokrenuli modna kreatorica Martina Ješe i njezin suprug Vedran Ješe. Osim spomenutih finalista Svjetskog prvenstva ovaj modni brend oduševio je i mnoge druge nogometne zvijezde poput Radamela Falcaoa, Edina Džeke, Sammira

1321 views