Sarajevo: Otvoren Alumil izložbeni salon

Prvi izložbeni salom kompanije Alumil, vodećeg svjetskog proizvođača aluminijskih profila i sistema, otvoren je u Sarajevu. Otvorenju su prisustvovali visoki zvaničnici, arhitekti, kupci, partneri, kao i stručnjaci iz građevinske industrije.

Poboljšanje kvaliteta života ljudi kroz poboljšanje performansi zgrada s proizvodima najvišeg kvaliteta, tehnologije i estetike vizija je kompanije, o čemu je na prijemu govorio Alexander Mylonas, direktor korporativne prodaje.

  • Alumil je mjesto susreta stručnjaka različitih profila, koji dijele našu viziju. Osobe koje žive u zgradama, izgrađenim uz naše proizvode će sasvim sigurno osjetiti poboljšanje kvalitete života a to je svrha koju dijelimo sa našim partnerima i saradnicima. Vjerujemo kako će showroom biti mjesto inspiracije, kazao je Mylonas.

Neograničena ponuda arhitektonskih rješenja čini da izložbeni saloni Alumila predstavljaju najkompletnije izložbene prostore u jugoistočnoj Evropi. Moderna arhitektura i minimalistički dizajn salona predstavljaju cjelovit i svestran izložbeni prostor u kojem se mogu vidjeti višestruke mogućnosti aluminijskih sistema i njihova arhitektonska primjena na različitim objektima, a specijalizovani konsultant u salonu uvijek je na raspolaganju kako bi odgovorio na sva pitanja posjetilaca.  

Alumil već 19 godina posluje u našoj regiji i prepoznatljivo su ime u industriji aluminijskih proizvoda nudeći tržištu najmodernija rješenja i atraktivne proizvode.

  • Naša je misija pružiti vrhunsku kvalitetu i inovacije konstantnim ulaganjima u tehnologiju i stručnošću naših zaposlenika. Stalna stručna tehnička podrška koju pružamo klijentima, uz saradnju sa Alumil sektorom za istraživanje i razvoj koji se nalazi u Grčkoj, jeste konkurentska prednost. Naša komunikacija sa klijentima se ne završava isporukama proizvoda, nego ih pratimo i kroz njihove projekte, rekao je Dragan Crnjanski, generalni direktor kompanije Alumil u Bosni i Hercegovini.

Izložbeni salon u Sarajevu prostire se na više od 300 m² i nudi širok izbor proizvoda koji uključuju vrhunska aluminijska vrata, prozore, zidove, fasade i druge sisteme za kuće i poslovne objekte.

Proizvodi ove kompanije spoj su estetike, funkcionalnosti i energetske efikasnosti, koji pri tome zadovoljavaju najviše standarde industrije.

Alumil se ponosi i posvećenošću održivosti i zaštiti okoliša. Aluminijski sistemi kompanije osmišljeni su s ciljem energetske učinkovitosti, čime pridonose smanjenju emisija CO2 i stvaranju zelenijeg okoliša.

270 views