Šta žene žele u krevetu: Malo prljave priče i svilene trake preko očiju

Odlazak u striptiz klub može biti sjajan početak lude večeri. Gledati partnera kojeg uzbuđuje gledanje druge žene dok izvodi striptiz, mnogim je ženama poseban stimulans

 

Dosadan i predvidiv seksualni život i nije teško začiniti kako se čini na prvi pogled. U istraživanju koje je sprovedeno na dating stranici simpatic.us korisnicama su postavljana pitanja o seksualnim fantazijama i onome što ih uzbuđuje tokom seksa, a rezultati su doveli do zanimljivih rezultata o tome šta žene vole u seksu. Svoje odgovore dalo je čak 2.700 članica ove zajednice.

Ne plašite se eksperimentiranja i naučite razgovarati o svojim željama. Ono što na prvu izgleda trivijalno, pa čak i glupo, može za tren pokrenuti lavinu strasti za koju i ne znate da postoji.

Prva tema na koju su se odnosila pitanja bila je vezana za prostote tokom seksa. Čak 81 odsto žena odgovorilo je kako žele čuti malo „prljave priče“ tokom seksa. Naravno da ne trebate biti vulgarni prostak (osim ako baš insistira, onda je valjda ok), ali samo rečenica da volite kako izgleda u određenoj pozi može pokrenuti lavinu i dovesti do otkazivanja svih kočnica. Mozak je najmoćniji seksualni organ i treba mu stimulacija.

Druga tema se odnosila na striptiz klubove. Gotovo 70 odsto žena odgovorilo je kako ih zanima odlazak u striptiz klub s partnerom jer takvi klubovi imaju posebnu i vrlo intenzivnu seksualnu energiju. Odlazak u striptiz klub može biti sjajan početak lude večeri. Gledati partnera kojeg uzbuđuje gledanje druge žene dok izvodi striptiz, mnogim je ženama poseban stimulans.

Korištenje seksualnih igračaka treća je tema o kojoj su se ispitanice morale izjasniti. U ovoj temi 63 odsto žena odgovorilo je kako bi voljele da njihov partner tokom seksa koristi takve igračke. Poželjne su one na daljinsko upravljanje jer na taj način podgrijavaju osjećaj uzbuđenosti da sa partenerom dijele nešto vrlo posebno. Činjenica da mogu biti uhvaćene, dodatno ih uzbuđuje. Pokušajte ipak iskontrolirati se toliko da ne pokrenete „igru“ dok vam partnerica ima konferencijski poziv ili sjedi na ručku s roditeljima.

Nositi ili ne nositi povez tokom seksa? Čak 58 odsto ispitanih žena odlučilo bi se za nošenje poveza. Kada imate povez, svaki dodir i poljubac je iznenađenje i stvara posebne talase uzbuđenja. Očekivanje nečega što ne možete vidjeti, posebna je priča.

Eto, nije ništa posebno, treba samo malo mašte i truda, a rezultati su spektakularni.

2679 views