Super dodatak za automobil – niste ni znali da vam treba

Pandemija, pandemija, pandemija… Čini li vam se da ovu riječ čujemo bar deset puta dnevno i to ne samo slušajući vijesti? Pandemija je tema na poslu, u kafiću, određuje nam živote na načine na koje nismo mogli ni zamisliti.

Pandemija nam je nametnula i neke čudne dodatke za automobil, promijenila nam navike. Nekih smo se zadovoljstava morali i odreći, ali zasigurno nećemo prestati voziti. Upravo u tu svrhu, a sa ciljem da se održi sigurnost upravljanja automobilima, proizveden je namjenski, isključivo za automobile, dozer za sredstvo za dezinfekciju ruku.

Kompatibilan je sa svim tipovima automobila i lako staje u držač za čaše. Napravljen od tvrde plastike, pogodne za utisnuti logo, CarHandGel dozer možete kupiti po cijeni od 29 dolara. U naletu dobre volje za počastiti prijatelje ili poslovne partnere, četiri komada možete kupiti za 89 dolara.

CarHandGel dozer se isporučuje prazan i može se napuniti bilo kojim dezinficirajućim gelom, a možete zahtijevati i uključeno prvo punjenje, 150 ml gela proizvedenog u Italiji.

CarHandGel je opremljen posebnim patentiranim „odzračnim“ ventilom koji omogućava isparavanje sanitirajućeg gela na bazi alkohola u minimalnim dozama ako temperatura u automobilu dostigne visoku razinu.

Ovo je važno jer ne morate brinuti da ćete u automobili naći eksplodiranu ili deformisanu posudu sa gelom ako ga ostavite na suncu.

765 views