Direktorica Cesar’sa za BiH: Laž je da muškarci nisu vjerni

Muški modni brend Cesar’s u Sarajevu je nakon poslovnice u Importanne centru otvorio još jednu. Trgovački centar Alta također je Cesar’sova adresa.

  • Mjera uspjeha ovoga brenda koji u našoj zemlji postoji više od deset godina su naši kupci koji se uvijek vraćaju i to je jedino mjerilo koje priznajemo. Muškarce bije glas da nisu vjerni, ali ja nemam pojma o čemu ljudi pričaju. Od nas naši muškarci ne odlaze, a ako im i padne na pamet, uvijek nam se vrate – kaže šarmantna direktorica Cesar’sa za Bosnu i Hercegovinu Marina Fazlagić. I kompletno osoblje obje trgovine čiji su kupci isključivo muškarci, čine žene.

Brend Cesar’s prepoznatljiv je po tome što je jedan od rijetkih brendova koji ima svoju proizvodnju.

  • Cesar’s je bio na glasu kao ‘skupi brend’. Međutim, ukidanjem franšize i preuzimanjem direktno od vlasnika dobili smo strateški vrlo važnu prednost, što znači ne samo veći asortiman modela, već i povoljnije cijene. Dobili smo i casual, a ne samo poslovni dio kolekcije. Sve to dolazi direktno iz naše proizvodnje, pa smo jako konkurentni, govori Fazlagić.

Nakon svečanog otvorenja, u obje poslovnice je do kraja narednog vikenda spreman popust od čak 40 posto na kompletnu ponudu. Košulje, odijela, kravate, cipele, tek su dio ponude ovog renomiranog brenda.

Ako sve bude prema planu, Cesar’sova nova trgovina uskoro se otvara u još jednom bh. gradu. Vrlo vjerovatno u Mostaru.

1183 views