Kako izludjeti ženu i zašto?

Ima nešto u muškarcima pa naprosto ne kontaju na koji način izluđuju žene. Ponekad je lakše reći „njoj sve smeta“ ili „ne čitam ja misli“ nego se pozabaviti elementarnom pristojnošću. Vlastitom, naravno.

A šta to ženama spaljuje živce da bi nas najradije prebile da nas ni rođena majka ne prepozna.

Radi kako slijedi, pa ako preživiš, napiši nam kako si uspio.

Nemoj joj odgovoriti na poruku cijeli dan i ne javljaj se kad te zove. Neodgovaranje na poruke zbog raznoraznih trivijalnih izgovora u stanju je i najsmireniju ženu izbaciti iz cipela. Žene kažu – želimo odgovore, ne izgovore.

Kad si s njom u društvu, odmjeravaj ili komentiraj druge žene, što prostačkije to bolje. Usput joj kaži šta bi joj sve radio. Onoj drugoj, ne svojoj. Naravno da nijedna žena ne misli da treba da oslijepiš za druge kad se spetljaš s njom, ali daj se skuliraj.

Slobodno budi nemaran i neuredan. Samo zato što više ne živiš s majkom koja je za tobom cijeli život pospremala i koja te, bajdvej, nije naučila osnovnoj kućanskoj higijeni, ne znači da se trebaš ponašati kao da imaš tri godine. Krajnje je vrijeme da odrasteš! Probaj, ne boli.

Nemoj da ti padne na pamet stati na njenu stranu ako je s nekim u svađi ili sukobu. Skloni se u stranu, kupi kokice i pivo i navijaj. Mislim, jesi li realan? Čuj mene, normalan.

Slobodno pretjeruj sa šprdnjom na njen račun, najbolje u društvu. Prokomentiraj joj guzicu, usput spomeni kako se udebljala i ispali još poneku „šalu“. Možda bi bilo najbolje da je uporediš sa nekom bivšom. Ako ti ona slučajno uzvrati, ispod pojasa, podrazumijeva se, doživi to kao napad na svoj ego, pa je onda još napadni.

Ne slušaj je ili slušaj polovično, pa ubacuj povremeno hm, da, ma da, jeste, zanimljivo… Polovično slušanje iliti kada slušamo svaku desetu riječ koju žena izgovori, pa pola što kaže ne ulovimo nikako, a onu drugu polovinu shvatimo pogrešno, jedna je od naših, ženama najiritantnijih navika. Ne, nisu one krive jer pričaju previše.

Na druženjima se slobodno ponašaj kao da je ne poznaješ. OK, naravno da se nećeš ponašati kao da ste sijamski blizanci, ali ni potpuna ignorancija od momenta dodaska do momenta odlaska svakako nije način na koji trebate fercerati.

Dakle, radi sve ovako i obogati se izdavanjem priručnika „Kako biti kreten prema ženi i preživjeti“.

1218 views