Man Intimo gel – novi nivo u muškoj higijeni

Čime se prati “tamo dole”?, pitaju se muškarci. Je li obični gel za tuširanje dovoljan? Odgovor je – Definitivno ne. Na tržištu Srbije i Bosne i Hercegovine od nedavno je moguće nabaviti Man Intimo, prvi muški intimni gel. Koristi se prilikom svakodnevnog tuširanja i pruža jedinstveni osjećaj svježine i čistoće.

Efikasno otklanja i sve nelagodnosti u intimnoj regiji, poput svraba, neprijatnog mirisa, crvenila i iritacije.  

Kao klince su nas učili da je u zdravom tijelu zdrav duh kao i da je higijena pola zdravlja. I nisu griješili.

Bilo da je riječ o jutarnjem tuširanju koje nam daje neophodnu svježinu za ostatak dana ili se radi o kupanju nakon treninga koje nam opušta mišiće, bilo da je posrijedi večernje, opuštajuće, kupanje, odlazak pod tuš je mnogo više od pukog dodira s vodom.

Sve to imalo se u vidu kada se rodila ideja o stvaranju Man Intimo gela. Napravljen je od prirodnih sastojaka koji su posebno namijenjeni muškoj intimnoj regiji.

Pored toga što u sebi sadrži biljne ekstrakte koji rješavaju nelagodnosti Man Intimo, za razliku od ostalih gelova za tuširanje, ne sadrži štetne sastojke koji mogu ugroziti i narušiti intimno zdravlje muškarca.

Napravljen je bez vještačkih boja, vještačkih mirisa i bez parabena.

Još jedna stvar koje je ovaj gel poseban jeste njegova pH vrijednost koja je prilagođena pH vrijednosti muške intimne regije i iznosi 5,5.

Photo: PR

A kako djeluju sve te biljke od kojih je napravljen? Idemo redom:

MENTA – osvježava kožu i djeluje antibakterijski

KAMILICA – umiruje kožu i sluzokožu

ALOJA GEL – sprečava pojavu iritacija

RUZMARIN – otklanja svrab i crvenilo

BOSILJAK – čisti kožu i štiti je od infekcija

A kako se koristi? Da ne bude da vam nismo sve rekli. Pokvasite intimnu regiju, dobro utrljajte gel i ostavite da djeluje nekoliko minuta, a potom isperite. Koristi se svakodnevno prilikom tuširanja.

Man Intimo gel preporučuju brojni urolozi i namijenjen je seksualno aktivnim muškarcima, sportistima, muškarcima koji se obilno znoje, kao i muškarcima koji su zbog prirode svog posla prinuđeni da dugo sjede, što za posljedicu nerijetko ima pojavljivanje iritacije i svraba u intimnoj regiji.

Nabavite svoj primjerak još danas i saznajte zašto su svi korisnici oduševljeni gelom i zašto je bolji od običnih gelova za tuširanje.

581 views