MEN CARE – DR. PASHA: Budi paša među frajerima

Pokret Movember kao i važnost podizanja svijesti o zdravom načinu življenja i preventivnih pregleda kod muškaraca, bio je inspiracija mnogim brandovima da se malo više „pozabave“ linijama za njegu muške kože.

Koži lica i bradi zasigurno ne pogoduje ni hladno vrijeme, ali ni pandemija korona virusa koja nas je sve navela na gotovo cjelodnevno nošenje maski, koje opet na svoj način iritiraju i uzrokuju probleme.  

Poznati brand Dr. Pasha, nakon sjajnih proizvoda za žene i djecu, fokusirao se na muškarce, pa je nastala muška linija za njegu. Dr. Pasha je uvijek na strani zdravlja i dobrog izgleda (a i mirisa) pa njega kože i brade nikad nije bila prirodnija i zdravija.

Sapun za lice i bradu ovog poznatog branda je spoj pažljivo biranih ulja odličnog mirisa. Nastao na bazi aktivnog uglja, zahvaljujući detoksikacijskim osobinama, dubinski čisti kožu i spriječava djelovanje štetnih polutanata. Zbog obilne pjene, može se koristiti i za brijanje, što je svakako dodatni benefit.

Foto: PR Dr. Pasha

Ulje za bradu Dr. Pasha je spoj pažljivo biranih baznih ulja obogaćen E vitaminom. Pažljivo odabrana formula izdašno hrani dlaku brade, spriječava njeno pucanje i čini je glatkom i sjajnom, te je idealno za oblikovanje brade. Koža ispod brade je nahranjena, zdrava, smanjuje se osjećaj neugodnog češkanja i pojave ljuspica kože. Savršena kombinacija prirodnih ulja: jojoba, makadamij, argan, grožđe, badem, ćurekot i neven dubinski djeluju na dlaku – od korijena do vrha. Ulje pulpe vučjeg trna poboljšava epidermalnu regeneraciju, pospješuje mikrocirkulaciju te posjeduje antiinflamatorni učinak.

Foto: PR Dr. Pasha

Ukoliko želite bradu, a majka priroda vas baš nije obdarila „dlakama po licu“, možda je elixir za stimulaciju rasta brade prava stvar za vas. Radi se o spoju pažljivo biranih baznih ulja, CO2 ekstrakata i potentnih, hemotipiziranih eteričnih ulja. Zahvaljujući postupku CO2 ekstrakcije sačuvani su svi esencijalni spojevi u najčistijem obliku. Pažljivo odabrana formulacija dubinski hrani folikul dlake brade, stimulira mikrocirkulaciju i rast dlaka brade. Formulacija dragocjenih ulja jojobe, makadamija, argana, ricinusa i nevena dubinski djeluje na dlaku – hrani je od korijena do vrha. Ekstrakti chia sjemenki i sjemenki maline poboljšavaju epidermalnu regeneraciju i stimuliraju faktor rasta, pospješujući na taj način rast brade, dok ulja paprene metvice, ruzmarina i lavande pospješuju mirkocirkulaciju i stimuliraju rast dlake.

Foto: PR Dr.Pasha

Više info o proizvodima ovog sjajnog domaćeg branda na www.drpasha.ba

1865 views