Počela prodaja karata za koncert THE GIPSY KINGS AND NICOLAS REYES U SARAJEVU

Olimpijska dvorana Zetra u Sarajevu, 18. marta 2023. ugostit će jedinstveni svjetski muzički sastav – Grammy dobitnike The Gipsy Kings.

Legendarni sastav predvodit će maestralni Nicolas Reyes, glavni vokal, koji je snimio sve najveće hitove ovog jedinstvenog muzičkog benda.

Nakon uspješno organizovanog koncerta Stinga, produkcijska kuća Avalon odlučila je u Sarajevu prirediti još jedan spektakl za pamćenje te opravdati najavu da će glavni grad Bosne i Hercegovine od sada biti redovno na tour listama svjetskih muzičkih imena.

  • Pripremajući Stingov koncert u Sarajevu, gdje god bih otišao, u kafić, restoran ili se vozio u taksiju slušao sam Gipsy Kings. Pomislio sam Pa zašto ne, hajde da ih dovedemo u Sarajevo kad ih Sarajevo već toliko voli, kazao je Boban Milošeski iz produkcijske kuće Avalon.

Gipsy Kings rijetko nastupaju, ali kada nastupaju to su ozbiljne američke turneje ili veliki etno world festivali po Evropi.

Ulaznice su dostupne od jučer, 7. decembra putem sistema www.kupikartu.ba po cijenama od 44, 49 i 69 maraka za sve zone, osim VIP zone za koju su karte 89 maraka.

437 views