Vlasnik najdužeg penisa na svijetu dobio invalidsku penziju

Vlada Meksika odobrila je invalidsku penziju Robertu Cabreri, 54-godišnjaku iz Saltilla. Vijest ni po čemu ne bi bila posebna, možda bi se čak ljudi i pitali zašto je važna da Cabrera nije invaliditet dobio ni manje ni više nego zbog – veličine penisa.

Naime, Cabrera je ponosni vlasnik najdužeg penisa na svijetu. Dug 48 centimetara, donio mu je više problema nego benefita, ali uprkos tomu nikada nije pristao na operaciju smanjivanja, zbog čega mu je trpjelo i zdravlje i seksualni život.

  • Često imam infekcije urinarnog trakta, ne mogu spavati na trbuhu i ne mogu koristiti kondome. A i da mogu, koja je korist, žene ne žele imati seks sa mnom, kazao je Cabrera za meksičke medije.

Mačizam mu ne dozvoljava da ode na operaciju smanjivanja, a ljut je i što se, bez obzira na veličinu penisa, ne može naći u Guinnessovoj knjizi rekorda. Knjiga, naime, nema tu kategoriju.

Cabreri je, osim na leđima, prilično neugodno spavati i na boku, pa mu za „treću nogu“ treba i poseban jastuk.

Dok se Cabrera diči dimenzijama svog penisa, ljekari tvrde da to ipak nije sve penis, već godinama razvlačena koža. Nakon opsežnog medicinskog pregleda otkriveno je da je Roberto kao tinejdžer istezao penis utezima. 

  • Bio je opsjednut dužinom penisa. S tim povećanjem počeo je još kao tinejdžer, omotavajući neke trake oko penisa na koje je kačio utege u pokušaju da ga rastegne.

Robertov konačni cilj je bio preseliti se u Sjedinjene Američke Države i započeti karijeru u industriji seksa, ali bi čak i za taj posao morao skratiti penis. Tamošnje produkcijske kuće bile su sremne dobro platiti njegov angažman, uprkos činjenici da je ranije iz te zemlje deportiran zbog pokazivanja svog penisa maloljetnici.

Doktor Jesus David Salazar Gonzalez rekao je:

  • Savjetovali smo ga da mu uradimo operaciju i damo njegovom penisu normalan oblik kako se ne bi povređivao, kako bi imao normalne seksualne odnose i djecu. Žene su prestravljene veličinom njegovog penisa. On to ne prihvata. Jako mu je važno da ima penis veći nego ostali ljudi. U latinskoj kulturi veći je mačo onaj ko ima veći penis.

529 views