Zašto je Momoa najcool frajer na svijetu

Žene ga obožavaju, stavile su ga na vrh liste najseksipilnijih muškaraca na svijetu, muškarcima nabija komplekse sve u šesnaest. U svoju suprugu, 12 godina stariju glumicu Lisu Bonet zaljubio se kada je imao osam godina.

Gledao sam je u seriji The Cosby Show i rekao sam majci da ću dati sve od sebe da je jednoga dana osvojim. I jesam, rekao je u jednom od rijetkih intervjua koje je dao.

To se valjda zove upornost i vjera u sebe. Muškarci, učite.

Da, Jason Momoa, frajko rođen na Havajima, zasigurno izgleda kao milion dolara, ali nije samo „super paket“ ono čime osvaja žene širom svijeta. Od njega bi mnogi muškarci mogli štošta i naučiti, bar kada je u pitanju odnos prema ženama.

Na javnim okupljanjima Jason uvijek nosi odjeću koja se bojom slaže sa odjećom njegove supruge, pa nije rijetkost vidjeti ga u roza, ljubičastoj, narandžastoj ili crvenoj kombinaciji. I ne plaši se da će izgledati manje muževno. Stav je važan, zna Momoa.

No, ono što je posljednje uradio za svoju suprugu i nas je oborilo s nogu.

Supruzi je nedavno kupio i restaurirao vrlo rijedak Mustang iz 1965. godine. Reklo bi se, ništa posebno. Ipak jeste. Radi se o automobilu koji je bio prvi automobil njegove supruge koji je ona kupila kada je imala 17 godina.

Automobil je, osim što je bio potpuno uništen, predstavljao veliki problem za mehaničare koji su preuzeli restauraciju. Naime, taj model bio je jedan od samo tri proizvedena, sa mnogo dijelova koji su se iznova radili „po mjeri“.

Kompletan proces obnove kao i momenat darivanja automobila supruzi, Momoa je postavio na YouTube. Za kratko vrijeme prikupio je preko tri miliona pregleda i more sjajnih komentara.

Kako rekosmo, učite. Nije sve u mišićima i gomili love. Kako stoji u jednom komentaru na video „Ima li išta seksipilnije od muškarca koji istinski voli svoju ženu? Ne.“  

I mi se slažemo.

1032 views