ZGrappa Festival Zagreb: Svijet vrhunskih rakija i likera

Najambiciozniji festival destilata ikada, ZGrappa, održat će se 13. i 14. oktobra u zagrebačkom Boćarskom domu.

Vrhunske rakije i likeri iz cijele regije i EU zasigurno će na jedno mjesto privući ljubitelje dobre kapljice na uživanje u nezaboravnom iskustvu okusa i mirisa.

ZGrappa Festival ima za cilj privući stotinjak proizvođača iz regije i EU, a do sada je već potvrđen dolazak preko 60 brandova, među kojima su najvažnija imena domaćeg, hrvatskoga tržišta kao što su Aura, Rossi, Perković, Đanić, Wise Gruss, Jedna, Magdić, Šokac i mnoga druga.

Ovaj će festival biti prava poslastica za ljubitelje destilata jer, osim vrhunskih izlagača, donosi i sjajan stručni program s nizom renomiranih predavača.

Svoje znanje i iskustvo sa sudionicima na zanimljivim radionicima podijelit će prof. Marin Mihaljević Žulj, dr. Ivan Urošević, Dario Grabarić, dr. Tanja Jurin i drugi stručnjaci.

Posebna poslastica bit će ocjenjivanje destilata koje će provesti Gospodarski list. Bit će to prilika za proizvođače da pokažu najbolje od najboljeg što imaju.

Festival će biti obogaćen i muzičkim programom, koncertima i DJ nastupima, ali i različitim predavanjima, na kojima će posjetitelji moći naučiti više o omiljenom alkoholnom piću – iz kakve se čaše rakija pije i na kojoj temperature. I naravno, šta se uz nju jede, a da vas prejako “ne uhvati”.

U restoranu Balon bit će organiziran prvi rakija pairing, ekskluzivna večera uz savršeno sljubljene vrhunske rakije.

Svoje mjesto na ZGrapa Festivalu možete osigurati kupovinom ulaznica putem Eventima. Broj ulaznica je ograničen!

Više informacija o ZGrappa Festivalu možete pronaći na službenoj web stranici festivala.

Organizator ZGrappe je Marin Levaj, poznati zagrebački ugostitelj.

254 views