Znate li (stvarno) kupiti traperice

Traperice su glavni komad odjeće u ormaru velikog broja muškaraca i uprkos tome što spadaju u grupu casual odjevnih predmeta, one su vjerovatno najvažniji par hlača koje imate. 

Dakle, vrlo je jasno da ih morate, prije svega, znati kupiti, a potom i nositi na pravi način.

Žene iz nekog razloga vole muškarce koji znaju na pravi način kombinovati traperice i košulju, pa što im ne priuštiti malo odmora za oči.

Mnogo je načina na koji možete zeznuti svoj izgled u trapericama.

VREĆASTE TRAPERICE

Višak platna na trepericama izgleda grozno. Ne laskaju tijelu i odaju utisak neurednosti. U takozvanim baggy trapericama, osim što, kako rekosmo, izgledate neuredno, ako njima prikrivate mršavost, imamo vijest – izgledate još mršavije.

PREVIŠE USKO

Vrećaste hlače su loše, ali pretjerano tijesne su hodajući horor. Uvijek su loš izbor, pogotovo ako nemate guzicu kao što je nema većina muškaraca. O prednjem dijelu preko kojeg ste napeli do pucanja komad teksasa, ne vrijedi ni riječi trošiti.

SUVIŠE ISPRANO

Otkuhavanje farmerica na temperaturi od 90 stepeni je izašlo iz mode prije otprilike 30 godina. Ma kako vam se činilo da izgledate dobro u njima, izgledat ćete kao neko ko se pretjerano trudi da bude u trendu. a ne ide mu. Držite traperice čistim i sa fabričkom bojom ispranom za ne više od tri nijanse.

PODERANE TRAPERICE

Pretanka je linija između onoga što izgleda cool i onoga što je loše, ali definitivno za 95 posto muškaraca starijih od 25 godina, to jednostavno nije dobar izbor za dobar izgled. Ako imate potrebu da na smiješan i patetičan način izgledate kao tinejdžer, onda ok.

PREDUGE NOGAVICE

Pronaći odgovarajuću dužinu ili prošetati do prvog krojača da uradi prepravku koja košta desetak maraka. Pantalone koje na zadnjem kraju padaju preko ruba cipela i vuku se po podu detalj je koji može pokvariti i najbolji izgled. Ova sitnica može učiniti i da izgledate niže.

PREDUBOKE TRAPERICE

Da, ovo je super neprivlačno. Pronađite pravu dubinu pantalona. Ne, ne smije vam se rub penjati do pupka, pobogu. Morate naći pravu dužinu od prepone do pojasa.

1063 views