Krema za jaja – za frajere

Krema za jaja novi je proizvod hrvatske ULOLA prirodne kozmetike koji nosi važnu poruku: brigu o njezi muškog intimnog područja i brigu o zdravlju testisa

 

Kako bi se pridružila Movemeberu i podizanju svijesti o važnosti redovnih pregleda testisa i prostate, početkom novembra ULOLA je predstavila prirodnu kremu za njegu osjetljive kože muškog intimnog područja – kremu za jaja. Mirisna krema narandžaste boje njeguje, obnavlja i štiti osjetljivu kožu tamo dole. Vrlo je korisna nakon brijanja intimne zone jer ublažava iritacije i crvenilo, ne sadrži parabene, silikone ni umjetna bojila te nije testirana na životinjama.

Specifičnu narandžastu boju ovoj kremi daje provitamin A, važan za njegu kože. Zašto ta boja i koja je simbolika? Narandžasta boja simbolizira ravnotežu između duha i libida: crvena je puna energije i stimulacije, boja ljubavi, a žuta je odgovorna za sreću i veselje – koje imamo samo ako smo zdravi. Koža izgleda vrlo privlačno i zdravo nakon mazanja s ovom kremom (ima nešto u toj boji, a vi provjerite šta).

Krema se stvarno zove „Krema za jaja“ – što je zapravo bio radni naziv koji se njenim tvorcima toliko dopao da ga nisu htjeli mijenjati.

Neke će nasmijati, neke iznenaditi – ali vjerujemo kako će mnogi prepoznati kremu i kao zanimljiv dar, sebi ili nekom drugom. Krema je u prodaji samo putem ULOLA web shopa po promotivnoj cijeni od 34,90 kn (75 ml).

1917 views