Viroth’s Kambodža – Najbolji hotel na svijetu

Titula najboljeg na svijetu dodijeljena mu je pomoću algoritma koji analizira milione ocjena i mišljenja koja turisti tokom godine daju na sajtu Trip Advisor

Najbolji hotel na svijetu, prema ocjenama turista na stranici Trip Advisor je kambodžanski hotel Viroth’s.

Laskavu titulu nije ponio preskupi hotel sa pet zvjezdica. U najboljem hotelu na svijetu noćenje košta tek 89 eura. Hotel je ukrašen prelijepim vertikalnim baštama, ima 35 lijepo uređenih soba, bazen, spa, teretanu i restoran pored kojeg se nalazi još jedan bazen.

Titula najboljeg na svijetu dodijeljena je ovom hotelu pomoću algoritma koji analizira milione ocjena i mišljenja koja turisti tokom godine daju na sajtu Trip Advisor.

Viroth je imao 910 ocjena, od čega je 95 posto njih  bilo odlično. Niti jedna ocjena nije bila ispod prosjeka.

Hotel je u centru grada Siam Reap, za goste hotela sa aerodroma je obezbijeđen prevoz limuzinom. Kritike na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici su sjajne. Gosti hvale mir, tišinu, čistoću, prijateljsko osoblje, odličnu hranu, ljubaznost, uslugu. Zanimljivo je i da im se brojni gosti redovno vraćaju. Šta da kažemo, osim da vrijedi otići i uvjeriti se. Svakako je jeftinije od brojnih izvikanih svjetskih destinacija.

1224 views